Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Blau Varadero, Varadero

Pohled na hotel Blau Varadero, Kuba

Poloha

4-hvězdičkový hotel Blau Varadero se nachází u jednoho z nejširších a nejkrásnějších úseků pláže v letovisku Varadero na Kubě.

Místní centrum Varadera je vzdálené asi 10 km, výletní přístav "Marina Chapelin" cca 500 metrů.

Hlavní město Havana je od hotelu asi 140 km daleko, letiště Varadero přibližně 35 km, transfer z něj trvá kolem 50 minut.

Zařízení

Moderní a komfortní hotel španělského řetězce Blau je postaven jako pyramida a má hlavní budovu s 395 pokoji ve 13 patrech.

Komplex dále nabízí vstupní halu, recepci, výtahy, internetové připojení WLAN (za poplatek), piano bar, bufetovou restauraci, 2 á-la-carte restaurace (mezinárodní a tex-mex kuchyně), barbecue restauraci u bazénu, 3 bary, plážový bar, kadeřnictví, nákupní pasáž.

V udržované tropické zahradě je umístěn plavecký bazén, sluneční terasa a pool bar. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity, jako např. potápění v bazénu (1x týdně), windsurfing, kánoe, šlapadla, 2 tenisové kurty ( za poplatek), volejbal, víceúčelové sportovní hřiště (osvětlení za poplatek), stolní tenis, boccia, gymnastika, lukostřelba, vodní aerobik, aerobik a fitness centrum.

Hotel pravidelně pořádá pestrý animační a zábavní program s různými show, tancem a lekcemi španělštiny. Za poplatek je potápění od místních provozovatelů.

Ubytování

Prostorné a vkusně zařízené dvoulůžkové pokoje mají koupelnu / WC, vysoušeč vlasů, klimatizaci, trezor, telefon, satelitní TV, hudební kanály, minibar (místní nealkoholické nápoje a pivo), balkón nebo terasu.

Suity jsou vybavené podobně jako dvoulůžkové pokoje, ale mají navíc oddělený obývací prostor, župany, žehličku a 2 terasy. Jsou umístěny v nejvyšším patře hotelu.

Nově zrekonstruované pokoje a suity Select mají následující exkluzivní vybavení a služby: privátní check-in se sklenkou sektu, výhled na moře, láhev sektu a košík ovoce při příjezdu, audio-základnu pro iPod, iPhone, iPad a další smartphony, minibar Select, žehličku a prkno, župany a pantofle, neomezené rezervace tématických restaurací, 1x 20-minutovou masáž / pokoj / týden.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu nebo částečně v restauracích à-la-carte (dvě večeře týdně v ceně, rezervace nutná), místní a mezinárodní alkoholické a nealkoholické nápoje po celý den, občerstvení.

Upozornění

Od listopadu 2016 je možné ubytovat v hotelu pouze osoby starší 16 let.

(údaje jsou z roku 2016)

Bazén u hotelu Blau Varadero, Kuba
Pláž u hotelu Blau Varadero, Kuba
Terasa u hotelu Blau Varadero, Kuba
Jeden z pokojů v hotelu Blau Varadero, Kuba

Místo

Hotel Blau Varadero 23° 11' 22.7904" N, 81° 10' 21.144" W
Location

Kuba na Facebooku